En sann romantiker

Min kille är då baskemej en sann romantiker! I söndags när jag kom hem ifrån en tung dag på Loppis möttes jag av att han hade köpt en guidebok om Kroatien, en ros och ett gulligt kort där han gjort en liten kärleksförklaring. Detta hade han lagt i sovrummet för att jag skulle bli lite överraskad när jag kröp ner i sängen under eftermiddagen, jag vart nämligen helt lamslagen efter loppisen och dök raka vägen ner i sängen där jag sedan låg fram tills imorse. Som tur väl var har ingenting brutit ut på mig än (*peppar-peppar*), jag var ju nämligen kass mer eller mindre hela förra veckan så nu hoppas jag bara inte att det är en tickande bomb som så fort jag tar på semester ska envisas med att sprängas!

DSC_0040 DSC_0041 DSC_0045

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.