Söndagens Loppis

I söndags stod som sagt jag och Lindie på Loppis, jag hade totalt glömt bort hur intensivt det är på morgonen då man ska stiga upp så förbaskat tidigt och packa ner allt i bilen för att sedan packa upp allt vid platsen där man ska stå. Det blir ju inte mindre stressigt av att man inte får lov att parkera någonstans kring Loppis-torget, p-lisorna bokstavligt talat springer efter en med böteslapparna. Nåväl, jag tror baskemej att jag har fått nog av hela den där processen och funderar lite på att direkt skänka bort allt jag sorterar ut ur mitt hem.

Denna omgången tjänade jag inte riktigt lika mycket som jag brukar få ihop, jag sålde för ca 1.800kr och hade två lådor med mig hem igen. Solen stekte som aldrig förr och jag tror att de flesta valde att ligga på stranden en dag som denna, alla förutom jag & Lindie som hela tiden ska vara sådär förbaskat överambitiösa!!

IMG_1227 IMG_1252

Nu är tanken att jag ska starta jobbdatorn för andra gången idag men jag vet i tusan om jag orkar, jag är helt slut i både kropp och knopp. Jag har nämligen äntligen tränat ett ordentligt gympass så sängen känns i skrivande stunds väldigt lockande…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.