CHECK på 7km löpning i stekande värme

Det går då sannerligen ingen nöd på semesterfirarna här hemma i Malmö, solen strålar som aldrig förr! Är det då inte väldigt lägligt att AC:n på jobbet fick för sig att göra uppror och istället spotta ur sig en salig massa varmluft?! Jag trodde bokstavligt talat att jag skulle dö av värmeslag, att sedan kombinera detta med extremt tighta deadlines som aldrig tycks ta slut är ta mig tusan inte mänskligt!! Det var sannerligen med knappa marginaler som jag hann rapportera kvartalsbalanserna för mina länder och då vågar jag knappt tänka på de kommande tre dagarnas deadlines, är det verkligen meningen att man ska gå in i väggen innan man går på semester?

Hur som helst, ännu mer rörigt blev det när vi så här i sista minuten (läs: IDAG, mitt i kvartalsrapporteringen) beslutade oss för att avboka vårt hotell på Island och lägga om planerna så att vi istället för att hålla oss till Reykjavik tar oss runt hela landet? Jag kan ju meddela att det är lättare sagt än gjort att få tag på lediga hotellrum så här i högsäsong, än svårare blir det när man av misstag råkar boka ett hotell som ligger i motsatt ände av  resrutten. Tacka vet jag Jockis som dubbelkollade min bokning, det hade kunnat gå riktigt snett annars!!

Nej, nog med svammel! Som om inte schemat är tillräckligt pressat har jag ikväll bokat in en tid till att bygga mina ögonfransar så nu är har jag verkligen bråttom! Får helt enkelt nöja mig med en dubbel proteinshake till kvällsmat (eller åtminstone tills jag kommer hem ikväll runt halv elva snåret). Det viktigaste är ju ändå att jag hann med att träna, 7km löpning i spåret satt finfint!

DSC_0025

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.