Ont i bröstet

Fy sören vilket stressig kvartalsbokslut, jag har så ont i bröstet av all stress nu att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Det var sannerligen ingen bra kombination att boka in semestern i princip dagen efter vi har deadline, jag hinner överhuvudtaget inte med att kolla min mejl eller att göra allt som måste göras i förväg för att jag nu ska vara ledig i tre veckor! Jag har ju dessutom så himla mycket att förbereda inför mina resor, imorgon har jag tvättid och någon dag måste jag ju ägna åt att införskaffa allt som behöver köpas inför resorna. Christ!

Nåväl, jag har tagit mig en paus för att käka middag men ska nu koppla upp mig på jobbdatorn igen. Träningen rök inne och jag har bestämt mig för att möta upp Louise för ett glas vin på Lilla Torg, jag behöver det!! Jag får helt enkelt fortsätta att jobba i natt om det behövs!

Idag äter jag torsk, receptet finner ni under kategorin ”mat” om ni skulle vara nyfikna.

DSC_0025

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.