Min bästis

Igårkväll mötte jag upp den här pinglan för ett glasvin på Lilla Torg, jag har kommit fram till att mitt liv består av på tok för många plikter och det är alldeles för sällan som jag faktiskt tar en spontan afton där jag bara ”bara är” så igår fick jag nog och kastade hastigt och lustigt ut en förfrågan till min bästis om vi inte sådär oplanerat skulle ta och mötas upp vilket hon tyckte var en alldeles utomordentligt bra idé!

Dessvärre är jag inne en helt overkligt stressig period på jobbet så det var väl kanske inte helt genomtänkt, trots detta tänker jag alltså göra om samma sak ikväll och ska så snart jag har bytt den sista tvätten (ja, olägligt nog tvättar jag också men det är ett måste eftersom jag reser på söndag) bege mig ner mot Västra Hamnen för ett glas vin…

Tänk, att imorgon är (förhoppningsvis) sista jobbdagen innan jag går på tre veckors semester. Det kan finnas en risk att jag behöver jobba även på lördag men jag hoppas på att slippa!

10544127_10152194259476837_1253328242_o

1 reaktion på “Min bästis”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.