Ralph Lauren

Låt mig presentera självaste Ralph Lauren, hur kan man ens vara så här bedårande?! Jag bokstavligt talat smälte när jag såg honom och blev väldigt förvånad över hur lugn han var, han låg snällt bredvid mig och Louise hela kvällen och då ska det poängteras att han bara är några månader gammal! Nu saknar jag verkligen min egna lilla vovve…

DSC_0032 DSC_0041 DSC_0043 DSC_0049 DSC_0050 DSC_0053 DSC_0055 DSC_0064

Nåväl, det här är min sista arbetsdag (förhoppningsvis) innan semestern så nu måste jag rusa för att hinna vara på kontoret vid sjusnåret! Ha en fin dag kära läsare och se till att njuta av det fina vädret så länge det varar…

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.