Fästningen i Hvar

Nu har vi precis kommit tillbaks till vår lägenhet efter en tur till fästningen som ligger uppe på ett berg här på Hvar, till en början vart vi ganska besvikna över att vädret inte riktigt ville tillfredsställa vårt solbehov men efter ett tag insåg vi att det hade varit på tok för varmt för att kunna njuta av dagen om det ens hade varit en grad varmare! Utsikten var helt magisk och ni som känner mig kan ju bara föreställa er hur jag gick amok med kameran…

Jepp, jag gjorde plankan uppe på fästningen! Jag har fått lite dille på ”farliga” bilder efter att jag och Lindie reste till Kina och fick för oss att klättra högst upp på ett av tornen på kinesiska muren iförd klackar endast för att få till lite coola bilder.

DSC_0147 DSC_0135 DSC_0152 DSC_0154 DSC_0190 DSC_0175

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.