Greetings from Croatia

Vi reste i princip ifrån ett regnoväder för att komma fram till ett annat, det var sannerligen inga glada miner på flyget när det for fram och tillbaks mellan åskmolnen!! Jag hade dessutom en som var betydligt mycket räddare än mig själv vid min sida så det var en lättnad när vi slutligen rullade in på flygplatsen i Split.

Ifrån flygplatsen tog vi sedan bussen till hamnen, dessvärre hade vi precis missat båten så vi fick döda en sådär fyra timmar under taket på en restaurang medan åskan envisades med att sakta passera ovanför våra huvuden. Men när klockan väl slagit 15:00 och vi hoppade ombord tittade solen äntligen fram och vi hann precis klättra ner på stranden och slå oss ner på en varsin solstol innan den åter igen bestämde sig för att försvinna.

Nu är klockan 10:00 och vi har precis avnjutit en frukost på balkongen, dessvärre börjar jag misstänka att solen bestämt sig för att vara lite skygg även idag så vi får göra det bästa av det hela och ägna dagen åt lite sightseeing så vi tänkte alldeles strax bege oss mot fästningen som ligger uppe på ett berg.

DSC_0026 DSC_0027 DSC_0036 DSC_0038

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.