view from balcony

Vi blev positivt överraskade då vi klev in i lägenheten som vi hyr här på Hvar, bilderna på hemsidan var riktigt risiga så jag hade om jag ska vara ärlig inte alls höga förväntningar på boendet. Det finns nämligen knappt några hotell här utan i Kroatien är det mer vanligt att man hyr lägenheter som privatpersoner allt som oftast lägger ut till uthyrning via olika hotellboknings-sidor. Vi betalar om jag inte är helt fel på det ca 1000 SEK per natt…och betalningen ska nästan alltid ske kontant (vilket vi totalt missat).

Vi har ca 10min promenadavstånd ner till centrum (huvudgatan ligger nere vid vattnet som skymtar på bilderna) och omkring 5min till en jättemysig strand, mycket bra läge skulle jag vilja säga. Jag tycker ju om att man får röra lite på sig på semestern så för mig funkar det utmärkt att ha lite promenadavstånd.

Nu glömde jag bort att ta fler bilder på lägenheten men jag knäppte i alla fall av ett par detaljbilder som ni kan se nedan, vi tänkte först försöka sälja in mina foton till dem för det hade sannerligen lockat fler hyresgäster men vi kom på det först efter att vi hade stökat ner hela lägenheten. Det var ett ungt par som hade ca 4-5 lägenheter i deras hus, de bodde själva i en av lägenheterna vilket kändes väldigt tryggt. Att de sedan helt spontant knackade på vår dörr och levererade kladdkaka med glass efter en lång dag på stranden samt hämtade och lämnade oss vid båten är ju sådana där extra små gester som man verkligen kommer ihåg och uppskattar så himla mycket.

IMG_0763 IMG_1503 IMG_0758 DSC_0020 DSC_0024 DSC_0407

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *