monday

Åhh, tiden bokstavligt talat rinner ju iväg! Jag sov till halv tio idag vilket absolut inte ligger i linje med mitt schema för denna måndag! Nu är jag i varje fall klar med dagens träningsaktivitet och är i full gång med att kasta i mig ett par proteinpannkakor till lunch innan jag kan påbörja dagens alla ”to do’s” inför resan imorgon! Solen skiner utanför så det här med att tvätta och packa resväskan känns inte direkt lockande men det är väl bara till att bita ihop, Mammi & Jockis kommer hit redan ikväll så jag vill helst bli klar innan deras ankomst.

Just det, jag har förresten ägnat morgonen åt att uppdatera reseinläggen så det är bara till att skrolla tillbaks här i bloggen om ni vill se fler bilder ifrån resan (eller kan ni få fram dem genom att sortera via kategorin ”Kroatien” i rullisten till höger). Jag vill nämligen för min egen skull ha reseinläggen i kronologisk ordning så jag har publicerat dem bakåt i tiden, det kommer dessutom fler under dagen då jag inte riktigt hann med att gå igenom alla våra bilder imorse.

IMG_1657

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.