En hike i Skaftafell nationalpark

Det är helt otroligt hur vädret kan skifta här på Island, på en och samma dag fick vi tex uppleva strålande sol där vi bokstavligt talat kastade av oss kläderna under vår hike i Skaftafells nationalpark för att bara några mil senare gå omkring i full vintermundering och ändå halvt frysa ihjäl för att ytterligare några mil senare uppleva fantastiskt vårväder. Ja ni förstår, det var ganska svårt att anpassa resväskan till detta äventyret!

Vi gjorde ett stopp och tog oss en hike i Skaftafell nationalpark med vattenfallet Svartifoss i sikte, helt klart värt mödan att traska de där 45 minutrarna (enkel väg) för att få se detta naturfenomen. Jag får aldrig nog av vattenfall!

DSC_0390 DSC_0400 DSC_0404 DSC_0427 DSC_0431

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.