Miio

Idag kom äntligen min lilla skatt hem igen, han har ju under ett X antal veckor huserat i Sölvesborg eftersom jag varit på resande fot. Jag vart riktigt nervös när jag sprang bort till tågstationen för att hämta upp honom och lyckan var total när jag väl fick hålla honom i min famn. Idag har vi således spenderat hela dagen tillsammans med Miio med ett litet avbrott då vi drog bort till gymmet och körde veckans andra styrketräningspass, det är guld värt att både jag och CJ har träningen som intresse. Jag hade i ärlighetens namn haft väldigt svårt för att träffa någon som inte också tränar regelbundet, det är liksom en livsstil man har valt att anamma.

Nu ska vi tillaga fetaostfyllda färsbiffar och bara njuta av en lugn afton i varandras sällskap.

DSC_1395 DSC_1399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.