En dag på stan

Jag har verkligen kommit in i ett ”semester-mood” som innebär på tok för lata dagar, jag sover alldeles för länge på morgonen och är allmänt trött och lat om dagarna. Idag beslutade vi oss för att bojkotta stranden och gå en sväng på stan vilket visade sig vara på tok för energikrävande i denna värmen så till slut gick jag hem och tog mig en powernap innan jag slutligen bet ihop och tvingade mig själv ut på en löptur kring Pildammsparken.

Det blev åtminstone en lunch på Victors, ett par nya skor och ett besök på nagelsalongen så nu är mina avbrutna gellacks-naglar äntligen återställda. Imorgon väntar Big Slap för hela slanten så ikväll tänkte vi bara vara hemma och tillaga lite mat…

IMG_1913 DSC_1397

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.