Strandhammaren & Olof Viktors

Igår mötte vi (efter på tok för lång tid) upp mina vänner Daniel & Marlena för lite strandhäng på Sandhammaren följt av en sen fika på Olof Viktors som ligger på Österlen. Ett väldigt omtalat ställe att just fika på och precis som ryktet säger vart det ett supermysigt hak, jag och CJ beställde in Kräftstjärtar på foccacia med ägg, chiliaioli & lime samt Rostbiff på hängmörad ryggbiff, chorizo, chilimarinerade yoghurtbollar & en paprikachutney som vi sedan delade på. Till efterrätt kalasade vi på deras berömda morotskaka som var minst lika god som mackorna.

På vägen hem stannade vi till på Häckeberga Slott där vi (jag) njöt av ett glas vin och en fantastisk utsikt, jag som fullkomligt älskar slott och har betat av en del på min lista blev mäkta imponerad av detta majestätiska palats! Som bäddat för en bröllopsfest!!

IMG_1892 IMG_1909 IMG_1908 IMG_1895

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.