Klockren festivaloutfit

Idag mår jag sannerligen som jag förtjänar, kanske inte helt välplanerat med tanke på att semestern nu har kommit till sin ända och jag imorgon ska infinna mig på kontoret. Vi har legat i sängen precis hela dagen och först nu gjorde jag en kraftansträngning och klev upp. Jag hade hur som helst en helt fantastiskt rolig dag igår, självklart har jag massor med bilder som jag ännu inte hunnit att kolla igenom. Ska se om jag kan få ihop ett inlägg innan CJ kommer hit igen, vi ska laga tacopaj och jag är hungrig som en varg!

Det var i sista sekund som jag fick ihop min outfit igår, vart till en början inte alls taggad och jag är ju inte direkt festivaltypen men den blev till slut väldigt lyckad om jag får säga det själv.

IMG_2031Skjorta: Lindex / Jeansshorts: Bikbok / Kilklackar: Tommy Hilfiger / Väska: Vagabond / Brillor: Marc Jacobs

2 reaktioner på “Klockren festivaloutfit”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.