man anpassar sig snabbt

På ett sätt är det väldigt skönt att vara tillbaks till sina rutiner, man kommer upp i tid på morgonen och eftersom tiden efter jobbet är väldigt knapp förvandlas man sakta men säkert tillbaks till den där duracellkaninen man en gång var!

Efter jobbet idag begav jag mig ut på en 7km lång löptur med ett litet avbrott på utegymmet där jag körde en snabb genomgång av mage, axlar och armar. Nu har jag dessutom precis kommit hem ifrån en pw som jag tog tillsammans med en vän efter att jag avnjutit min torskmiddag som jag verkligen måste höja till skyarna: man tillagar den i ett nafs, ingredienserna är få, det smakar ljuvligt och som om inte detta vore nog är det dessutom väldigt nyttigt. Ni finner receptet under kategorin ”mat” om ni känner för att testa, ös på massor med spenat i blandningen och servera med brynt sparris.

Nu ska jag inta efterrätten som består av en skivad mango samt lite naturgodis (jag kunde inte hålla mig!!).

DSC_1395 DSC_1399

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.