slagen hjältinna

Herregud vad trött jag varit/är idag, gårkvällen blev en succé och det känns som sagt i hela kroppen idag!! Vi inledde kick-offen med att lyssna på ledningsgruppen, efter det var det dags för vår teamaktivitet och snacka om att vi blev överraskade när vi fick reda på att vi skulle utmanas i skidskytte! Eventbolaget hade alltså monterat upp långa banor där vi med riktiga skidor i lag skulle tävla mot övriga avdelningar, längst fram i banan var det uppriggat för skytte och där kan man lugnt säga att man fick bevisa hur man presterar under press. Jag satte fyra av fem skott vilket jag själv blev väldigt överraskad över, trodde sannerligen inte att jag hade en sådan prickförmåga! Efter tävlingen nalkades det afterski i ett gigantiskt partytält som hade monterats på slottsgräsmattan, maten hade i och för sig kunnat vara bättre men annars var det ett riktigt häftigt upplägg. Liveband och ett gigantiskt vätskepåfyllningsbord satte pricken över i:et.

Jag kan ju intyga att när klockan slog tolv och det var dags att bege sig hemåt i BUSS (vilket jag totalt hade förträngt under kvällens gång) blev jag allt annat än glad, på senare tid har jag nämligen dragit på mig en åksjuka ifrån helvetet och givetvis hade jag inte tryckt i mig någon åksjuk-tablett och detta i kombination med att jag var något rund under fötterna var sannerligen inget drömscenario.

Ikväll blir det med andra ord soffläge tillsammans med den här skrutten, vi gick dessutom och la oss ett par timmar efter jobbet idag. Jag ser så himla mycket fram emot imorgon då jag ska träna och hålla mig till en något mer hälsosam livsstil än vad jag gjort de senaste dagarna då festerna har avlöst varandra…

DSC_1393

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.