Princess

Måndag igen, kan fortfarande inte förstå att semestern är över! Den for liksom förbi i en väldans fart och nu är man redan back on track med alla vardagsbestyr. Jobba, äta, träna, sova, jobba, äta, träna, sova….skämtosido! Idag har det dock känts som det och jag unnade mig faktiskt att bara ligga på soffan och se en film så snart träningen var avklarad och middagen i magen, en riktigt skräckfilm faktiskt!

Imorgon tänkte jag inviga mina nya sneakers som jag införskaffade i helgen, har spanat in de här ett tag och visst är de sådär klassikt snygga? Modellen heter Princess och ni finner dem här (klick).

64-2484

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.