Midnattsloppet

Jag står i valet och kvalet ifall jag ska anmäla mig till Midnattsloppet som går av stapeln den 6e sept, jag vill så himla gärna springa men nu verkar det som att vi blivit uppbokade på annat håll så frågan är vad jag ska välja. Jag är sjukt taggad på att slå personligt rekord och hur roligt vore det inte att tävla mot självaste CJ, alltså jag hade ju sprungit för kung och fosterland och under inga omständigheter tillåtit mig själv att förlora mot min pojkvän!

Nåväl, vi sitter här och diskuterar fram och tillbaks hur vi ska göra! Jag tränade i varje fall mitt andra löppass inför tävlingen och det slutade med 7km i hyfsat tempo plus 20 intervaller i uppförsbacke.

ml02

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.