Bloggen blev hackad

Ja, precis som övriga bloggerskor här på Lillatorg säkert redan har poängterat blev bloggen hackad av någon idiotisk aktivistgrupp som ville förmedla sina åsikter. Det var minst sagt en förskräcklig syn och jag vill bara poängtera att jag inte hade någonting överhuvudtaget med sidan att göra! Som tur väl är har vi duktiga IT-tekniker som snabbt löste situationen, dessvärre kan jag se att mitt domännamn fortfarande inte fungerar och det avspeglas givetvis i statistiken. Jag hoppas att ni vet om att man alltid kan klicka sig in på min blogg via Lillatorgs hemsida eller skriva in min lillatorgadress -> http://thessan.lillatorg.nu

Nåväl, jag mötte upp Hanna för lite spinning efter jobbet idag och fy sören vilket pass Camilla levererade! Vi trampade på som aldrig förr och när vi i slutet insåg att Camilla hade strukit ”nedvarvningen” till förmån för ytterligare några spinningminutrar fick vi allt plocka fram reservbatteriet. Helnöjd med min insats!

IMG_2199