#helsingborg

Vi kom nästan alldeles nyss hem ifrån Helsingborg där vi spenderat det senaste dygnet plus några timmar till! Igårväll for vi nämligen hem till Lillebror och hans flickvän Ida som för tillfället bor i ett gigantiskt hus så vi passade på att nyttja bakgården där vi satt och småpratade på altanen in på småtimmarna. Helt underbart att ha trädgård!

Man fick sannerligen mersmak för det här med att ha hus, bara en sådan sak som att spontant bjuda in grannarna på ett glas vin då de råkade gå förbi mitt i grillningen. Spontant, familjärt och så himla rogivande!

Lillebror och Ida bjöd på grillade hamburgare, som de komiskt nog fick för sig att grilla på en engångsgrill placerad på en riktig grill. Minuspoäng där!!

DSC_1377 DSC_1382 DSC_1384 DSC_1386

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.