Sova

Det här med att köpa en ny säng är baskemej lättare sagt än gjort, igår spenderade jag hela två timmar på Sova där jag hade bokat in en tid med en försäljare som grundligt visade mig runt och lät mig provligga samtidigt som hon kontrollerade att det såg ergonomiskt bra ut.

När det gäller inredning är jag minst lika utseendefixerad som kvalitetsfixerad och när det kommer till sängar går inte alltid de här två parametrarna hand i hand så det hela slutade med att jag valde bort den sängen som var minst lika skön MEN 10.000 SEK billigare framför den jag således blev lite smått förälskad i och även uppfyllde kraven på utseendet.

Jag har ännu inte tagit något beslut men OM jag köper den sängen går den alltså på 35.ooo SEK!! Ikväll ska jag besöka ytterligare två sängvaruhus och hoppas på att jag kan finna en minst lika fin/bekväm säng som dessutom är lite billigare, jag hade egentligen lagt en budget på ca 20.000 SEK.

I bästa av världar hade jag dock införskaffat mig en Carpe Diem men en sådan säng kostar mellan 50.000-75.000 SEK och där är jag väl inte riktigt än om man ser det ekonomiskt, hehe!

12814_d76187cd22eff85b5ba6b015c2909dfe

11 reaktioner på “Sova”

 • Anna skriver:

  Uch köpa säng är inte alls enkelt, vi köpte nästan exakt samma säng på bilden ovan fast från Hilding, sååå skön kan verkligen rekommendera den 😀 Kram

 • Thessan skriver:

  Jag tittade även på en Hilding men just den modellen som passade rent ergonomiskt vart inte alls så snygg i designen, det fanns bara två olika tyger att välja emellan. Kram

 • Käthes Mode skriver:

  Den ser jättefin ut!

 • Vicktoria skriver:

  carpe diem är snygga, men jag tycker de är hemska att sova i, så mjuka och bara blä. Hästens det är bra saker det 🙂 Ah, ett tips som du kanske redan kollat är XXXLutz de har en massa bra sängar bl.a. Lexus ligger lite lägre i pris men är sjutk sköna och snygga :8 och de har alltid en massa bra erbjudanden 🙂
  kram

  http://vicktoria.lillatorg.nu

 • Du är varmt välkommen att besöka oss också, vi hjälper dig gärna att bena ut vad du behöver för att sova gott. Om du är kräsen när det gäller utseende och kvalitet kan jag rekommendera att kika på våra sängar från Ulferts (Chester t.ex.), de påminner om den du har på bilden men finns i massor av olika färger och flera tygval och komforten är fantastisk. 🙂 Lycka till i ditt sängletande, hoppas du finner en som du sover riktigt gott i! Mvh Catrin (Sängjätten Marknad)

  • Thessan skriver:

   Just det, Sängjätten hade jag totalt glömt bort! Det får bli en tur dit också innan vi tar beslut! 😀 Hojta till om du har något extra erbjudande som vi absolut inte borde missa! // Thessan

   • Haverdal t.ex. är ett riktigt kap vi erbjuder just nu. Men vi har massor av REA-erbjudanden i butik.
    Så låt gärna vår personal vägleda dig till rätt alternativ att välja mellan utifrån vad du söker och behöver för att sova gott och inreda flott 😉 Lycka till!! Mvh, Catrin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.