Dinner is waiting for you CJ…

Det gäller att optimera matlagningen, när jag ändå var igång tyckte jag att det var lika bra att slå två flugor i en smäll så nu har jag tillagat middag åt oss båda för ett antal dagar framöver. CJ älskar min mat och just laxrätterna är ju så förbaskat enkla att tillaga, om ni är  nyfikna på recepten så finns de under kategorin ”mat” i menyn till höger (och JA, han får i gengäld ta disken).

Jag måste bara tipsa er om en sjukt smart sak som faktiskt CJ lärt mig, istället för att ringla olja över hela plåten så blir det så himla mycket smidigare att lägga allt i en plastpåse och på så vis få oljan och kryddorna jämt fördelat över alla rotfrukterna/potatisklyftorna.

Nej, nu är middagen klar och CJ förhoppningsvis på ingång…

DSC_1375 DSC_1384 DSC_1387 DSC_1393

2 reaktioner på “Dinner is waiting for you CJ…”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.