4.32 min per km

Effektiviteten har bokstavligt talat flödat idag! Lägenheten är äntligen nystädad, jag har hunnit med ett läkarbesök och kom dessutom nyligen hem ifrån veckans tredje träningspass (om än ett kort sådant). Nu ska jag bara snabbt svira om för att sedan möta upp ett gäng vänner för lite AW, vi har bokat bord på en restaurang som heter Indian side och ska senare ikväll se Timbuktu uppträda på stora scen här i Malmö. Jag har ännu inte varit nere på Malmöfestivalen och det lät väl inte bli fler gånger det här året så det ska bli riktigt festligt…

Tills dess laddar jag med en proteinbar!

IMG_2376 DSC_1396

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.