Timbuktu

Jag orkade inte släpa med mig min stora kamera igår så det blev inte direkt några bra bilder ifrån konserten, tyvärr måste jag säg att den vart alls inte så bra som jag hade väntat mig. Motvinden gjorde att ljudet hoppade fram och tillbaks och lät allmänt kasst, han spelade dessutom mest sina nya låtar som publiken inte riktigt verkade känna till så det var heller inget ös ifrån åskådarsidan.

Vi hade hur som helst en jättetrevlig middag på Indian Side, även om servicen inte var allt för bra på restaurangen och de i stort sett blandade ihop hela vår beställning så vart maten riktigt god när vi väl fick in den.

Ikväll håller jag på att styra med tvätten som har bunkrat sig på hög, fy sören vad jag avskyr att tvätta!

IMG_2379

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.