It’s a pancake type of morning

Lugn lördag, lugn söndagsmorgon! Jag har bestämt mig för att bara ta morgonen som den kommer och inte direkt tvinga mig själv att göra någonting jag inte för stunden känner för, ja förutom träningen då för den SKA jag få gjord oavsett om jag inte är helt taggad på det för tillfället. Jag får lätt lite panik och ångestkänslor när jag bara låter dagarna rulla på utan att jag får någonting gjort, jag tillåter mig liksom inte att ”inte göra någonting” för det känns lite som slöseri med tid. Igår hade jag dock en sådan dag, jag gjorde visserligen ett besök hos skräddaren samt sorterade hela min klädkammare och garderober men utöver det strosade jag bara på stan och satt mest vid datorn och spanade in ny inspiration. Fram mot kvällen bokade jag och tjejerna (Hanna & Lindie) in ett spontant biobesök och såg filmen Lucy som tyvärr inte var någon höjdare alls! Jag har riktigt höga förväntningar om den filmen efter att ha sett trailern…

DSC_1392

4 reaktioner på “It’s a pancake type of morning”

  • Pernilla skriver:

    Hej! Vi är några tjejer som har tänkt åka till Mexico bl.a. Minns att du var där och undrar om du möjligtvis var nöjd med hotellet på Isla Mujeres och kan tipsa om det?
    Tack på förhand/Pernilla

    • Thessan skriver:

      Hej Pernilla! Vi var väldigt nöjda med hotellet på Isla Mujeres, det var helt klart ett prisvärt hotell! Sen beror det såklart på vilken standard ni är ute efter, hotellet som vi bodde på var mer funktionellt än lyxigt. Kanonbra läge, stora rum, AC, dock var det bara wifi i receptionen. Vi bodde där endast i 2 nätter. Frukost ingick heller inte i det priset vi betalade. Hoppas ni får en fantastisk resa, Mexico hör helt klart till ett av favoritresmålen! // Thessan

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.