ett besök på akuten

Min söndag blev verkligen inte som jag hade tänkt mig, den blev fruktansvärd! Jag råkade klämma mitt pekfinger mellan kylskåpet och väggen inuti skåpet som jag har kylskåpet placerat i (jag har ju en gammal lägenhet så fråga mig inte varför man har gjort ett särskilt skåp till just kylskåpet men jag antar att det var vanligt förr) och fy sören vad ont det gjorde! Jag kunde riktigt höra hur tippen längst fram på pekfingret knäckte till så för säkerhets skull ringde jag sjukvårdsupplysningen och frågade om jag borde åka in och få fingret undersökt eftersom tippen helt enkelt pekade åt ett annat håll än vad den skulle och givetvis skulle jag genast bege mig till akuten. Söndag kväll liksom! Arg som ett bi for jag dit i sällskap av CJ och humöret blev inte direkt bättre av att man väl på plats möttes av en unge som bokstavligt talat kastade ur sig spyor, det sista jag vill är att bli smittad av maginfluensa!

Nåväl, jag har fått mitt finger uppriggat på en glasspinne just för att det då det väl läker åter igen ska bli rakt! Det finns nämligen en risk då man exempelvis har sönder en sena att fingret kan läka i fel position och då återfår det aldrig sitt normala utseende igen. Jag ber till högre makter om att mitt finger åter ska bli rakt…

Nu kommer snart CJ hit och ska laga middag till mig, jag kan ju inte direkt göra något grovarbete nu under läkningsprocessen (hehe). En liten löptur klarade jag dock av, tanken var att jag bara skulle ta en promenad men väl i Pildammsparken tog endorfinerna över så det blev ett snabbt löppass.

IMG_2475Till lunch möttes vi upp på Atmosfär och tyvärr måste jag säga att jag har förätit mig på deras ceasarsallad!!

1 reaktion på “ett besök på akuten”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.