GRATTIS

Idag är det ingen vanlig dag för idag är det min kollega Catrins födelsedag, det firade hon i vanlig ordning med att bjuda kontoret på hembakat och om det är någon som kan baka så är det baskemj hon! Istället för att synda på avdelningsmötet plockade jag hem den här lilla skönheten för att kunna dela den med CJ, det känns ju trots allt bättre att synda EFTER att man har tränat. Jag joinade ett dunderpass som leddes av ingen mindre än favoritinstruktören Camilla, dock vart jag tvungen att smita ut en kvart innan passet var slut eftersom jag trodde att jag funnit en köpare till mina garderober. HUR kan man bestämma att man ska komma och köpa någonting på en utsatt tidpunkt och sedan bara strunta i att meddela att man faktiskt inte lyckats finna en bil med dragkrok och därför inte har möjlighet att dyka upp? Oförskämda blocketköpare skulle jag vilja säga!

DSC_1392

2 reaktioner på “GRATTIS”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.