fraktur i pekfingret

Alltså det här var då det sista jag behövde, eftersom svullnaden i mitt pekfinger inte hade lagt sig for jag in till vårdcentralen imorse där läkaren skickade mig vidare för röntgen. Jag hade visst två små frakturer på vardera 2mm högst upp precis vid leden i pekfingret så det var bara till att åka vidare mot akuten (IGEN, om ändå den där snubben i receptionen hade tagit mig mer på allvar i söndags!!)) där jag nu har blivit omhändertagen och instruerad om hur jag under SEX VECKORS (plus ytterligare två veckor fast endast nattetid) tid ska ha fingret i en skena som dagligen ska bytas ut UTAN att jag under några omständigheter får ändra position på fingerspetsen. Med andra ord har CJ ett mastodontuppdrag framför sig för man kan omöjligen linda in fingret utan risk för böjning på egen hand.

Tja, sen kan jag ju heller inte göra något grovarbete hemma i lägenheten så jag hoppas han är en baddare på att diska och sköta om här hemma för annars vet jag en som kommer få panik! Åh va ledsen jag är, nu ska jag kila vidare till jobbet och det är ju en annan gåta hur jag ska lyckas jobba utan ett pekfinger tillgodo…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.