No pain, no gain

Ganska nyligen kommit hem ifrån dagens löptur, det får väl bli fullt fokus på cardio de kommande sex veckorna! Jag kan ju meddela att man känner sig halvt handikappad utan att kunna bruka sitt ena finger, det pulserar som tusan efter att de rätade upp det och satte en skena undertill som trycker det på plats…jag undrar just hur vi ska lyckas byta omplåstringen utan att det faller ur position!

Till något positivare, jag lyckades sälja mina garderober idag! Hurra, hurra! Nu blir det shopping i helgen, så roligt med lite nytt här i lägenheten. Förhoppningvis lyckas jag även ta beslut om vilken säng jag ska införskaffa!

IMG_2532

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.