One year anniversary

Tänk att jag missade min ”ettårsdag” på Cloetta, jag blev påmind om jubileet då jag loggade in på Linkedin och såg gratulationerna. Inte nog med att jag stortrivs på jobbet, jag hade även turen att träffa kärleken på kontoret! Tänk vad små steg här i livet kan leda till hur resten av ens liv tar form…

För tillfället har jag tagit på mig projektledningsansvaret för att styra upp vår del utav källaren på Cloetta, vi ska nämligen renovera kontoret och samtidigt passa på att få styr på allt som finns arkiverat. Enligt lag ska man spara på redovisningmaterial i hela sju år (plus innevarande år) så där finns en del som således kan sorteras ut och brännas. Min kära kollega JA fulade sig och tog en snapshot på mig in action nere i källaren, den passar ju bra till detta jubileumsinlägg! Haha!

IMG_2534

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *