ett lamslaget Malmö

Det här förbaskade ovädret höll på att sätta stopp för söndagens alla planer och bara en sådan sak som att finna en restaurang/fik att käka lunch på verkade kring tolvtiden vara nästintill omöjligt. Till och med Triangeln hade stängt ”på grund av översvämning”.

Slutligen hamnade vi på ett mysigt hak omkring Möllan, jag åt en fenomenal G.I-tallrik med sesamkyckling och sallad. Hur som helst, efter många om och men lyckades vi till slut fullfölja dagens planer som bestod utav en drös möbelbutiksbesök. Just nu råder det nämligen kaos här hemma i lägenheten då jag sålde av garderoberna i veckan, mellan klockan 18:00 och 22:00 kommer det en Ikealeverans (om nu inte regnovädret sätter stopp för det) med det nya garderobssystemet så att det åter igen kan bli ordning och reda här hemma. Tills dess monteras det en ny byrå samt ett litet sidobord.

IMG_2548

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.