en bit på vägen

Det här tar minst sagt lite mer tid än vad jag hade estimerat, vi är inne på dag två och då är endast EN av tre garderober monterade samt en byrå. Nu lyfter visserligen inte jag själv ett finger eftersom jag är skadad så jag ska väl inte säga något. Hur som helst så kommer detta bli så himla bra, som jag har sagt förr gäller det att nyttja varenda lite vrå då man bor kvadratmetersnålt och med dessa garderober som är både bredare och högre än de två som jag sedan tidigare hade stående i sovrummet är vi verkligen en bit på vägen.

Jag har bott i denna lägenheten i nästan exakt 3 år räknade jag precis ut och snart kan jag verkligen säga att jag har inrett en lägenhet färdigt, det har aldrig hänt tidigare.

DSC_1382

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.