det får bli ett glas vin även idag

Den här dagen har jag bara velat sudda ut ur historien, jag har haft en riktigt deppdag och den tycks inte bli bättre. Jag gick precis ner i tvättstugan för att byta i maskinerna (ja, jag har dagen till ära tvätt-tid) och insåg ganska snart att precis alla mina Lexington- samt GANT-handdukar blivit missfärgade av en sketen kökshandduk som givetvis råkade vara RÖD! Det var droppen för idag kände jag så nu har jag korkat upp ett glas rött för att fylla på endorfinförrådet något, löpningen (som i och för sig gick riktigt bra idag) räckte helt enkelt inte till att få mig på topp igen!

Som ni ser i bakgrunden är det fortfarande kaos här hemma, ikväll får det bli ett riktigt ryck så att allt kommer på plats igen!!

DSC_1378

2 reaktioner på “det får bli ett glas vin även idag”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.