AW på Mosaik

Jag kom precis hem ifrån en härlig AW tillsammans med Accounting-gänget på Cloetta, vi har enda sedan jag började sagt att vi ska ta en renodlad avdelnings-AW men det har liksom inte blivit av men så idag slog vi äntligen slag i saken. Vi hamnade slutligen på restaurang Mosaik (som serverar tapas ifrån olika delar av världen) och satt länge och njöt i solen på deras uteservering innan vi slutligen gick in för att avsluta aftonen med middag. Jag åt en getostsallad med rödbetor samt en rätt med grillad kyckling marinerad i rosmarin och vitlök som serverades med grillad zucchini, soltorkade tomater, paprika och färskost.

Just nu har jag dock fruktansvärt ont i magen och om det beror på maten eller naturgodiset jag inte kunde motstå så snart jag kom hem har jag ingen aning om. Jag känner mig fruktansvärt ur form vilket mycket beror på mitt brutna finger som lite har satt stopp för stenhård träning. Jag har visserligen sprungit varje dag förutom idag men det blir helt enkelt inte lika hårt som när man är frisk…

IMG_2588 IMG_2591

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *