Ljungsbro

Har ni varit i Cloettafabriken någon gång? Om inte så kan jag varmt rekommendera er att köra inom Ljungsbro för en guidad tur i fabriken (för jag tror att detta fortfarande är möjligt) om ni har vägarna förbi, troligen måste man boka tid i förväg. Det är hur som helst väldigt roligt att se hur tillverkningsprocessen går till, hur maskinerna spottar ut tusentals kexchoklad på bara några sekunder…

Hur som helst, jag befinner mig just nu nerbäddad i en säng på Elitehotell då jag redan klockan sex imorse hoppade på tåget mot Linköping för att delta i en tre dagar lång utbildning i Ljungsbro. Jag är helt slut efter att ha stigit upp kvart i fem, innan jag kan släcka lampan här på hotellrummet har jag dock lite jobb att göra. Nackdelen när man åker iväg på sådana här happenings är ju att man fortfarande måste ta igen det man missar för att man inte befinner sig på kontoret, med andra ord blir det dubbelt upp dagar som denna.

IMG_2692

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.