bowling och middag

Jag kom just precis hem ifrån en supertrevlig afton tillsammans med mina kollegor här i Ljungsbro, hela projektgruppen tillsammans med inhyrda konsulter begav sig kring sjusnåret mot Strandgatan 2 i Linköping för att utmanas i en omgång bowling. Jag med mitt finger kunde inte direkt bidra med någon monsterinsats så jag passade på att hinna med ett träningspass på det alldeles förträffliga (knappast) gymmet här på Elitehotell och istället ansluta lite senare.

Middagen som serverades vart helt fantastisk och konceptet var lite som fondue där man själv ansvarar för tillagningen av sitt kött, här fick vi dock in en gigantisk ryggbiff som var och en på egen hand fick steka på ett stort stenblock.

IMG_2846 IMG_2853

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.