nyheter

Handtagen på garderoberna är monterade och den nya koftan är invigd, det är så himla kul när man kan pricka av saker på sin ”to do list”! Att få upp handtagen på våra nya garderober är en sådan sak som vi nu har kunnat bocka av, nämligen behövde man ha en borrmaskin för att kunna montera dem så det fick CJ snällt jaga reda på!

Koftan är jag dessutom mer än nöjd med, funderar redan på att införskaffa mig ytterligare en färg i samma modell! Jag ser ganska liten ut där jag står i sovrummet men nu är det faktiskt så att vi har högt i tak  (2,85 m) och för att nyttja utrymmet till max köpte vi nya garderober som når nästan hela vägen upp till taket.

DSC_0053 DSC_0019

2 reaktioner på “nyheter”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.