hallen

Usch, jag kommer knappt ihåg sist jag var så omotiverad till att gå och träna som jag är nu och den känslan gör mig galen! Hela denna veckan har jag bokstavligt talat fått tvinga mig till aktivitet, idag tog jag tjuren vid hornen och försökte mig på ett gympass för första gången sedan jag bröt fingret. Jag tror dessutom att det är det där förbaskade fingret som tagit motivationen med sig för allt blir så där jobbigt omständigt på grund av att jag knappt kan använda högerhanden! Nåväl, 50 min lyckades jag aktivera mig så jag får väl nöja mig med det lilla.

Jag tänkte bara snabbt visa er en skymt av hallen som börjar ta sig här hemma, skrivbordet hade jag med mig sedan förra lägenheten så jag har helt enkelt inrett efter stilen på just skrivbordet och således skapat en något ruff inredningsstil. Nu när CJ har flyttat in är det verkligen ett slagsmål mot kvadratmetrarna, som ni kan skymta i bakgrunden monterade vi nyligen upp ytterligare en skohylla ovanför den jag sedan tidigare hade monterat och det blev supersnyggt! Jag får återkomma med fler bilder vid ett annat tillfälle för nu vankas det en sen AW med ingen mindre än Louise.

DSC_0021 DSC_0036

2 reaktioner på “hallen”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.