Marinblått

Middagen står i ugnen och jag sitter här hungrig som en varg och väntar efter att ha kämpat mig igenom 7km löpning, jag tvingar mig fortfarande till fysisk aktivitet och ser så ofantligt mycket fram emot att få tillbaks min träningsmotivation. Igår vart jag på gymmet och körde ett styrkepass för första gången på riktigt länge men tyvärr lyckades motivationen lysa med sin frånvaro.

Jag kom dock på ett sätt som fick mig att ta mig igenom passet lite enklare, jag delade in passet i olika segment som vardera bestod utav 10 min. På så vis kunde jag efter varje tio minuter börja räkna ner tiden och det kändes inte alls lika långt och jobbigt, de första 10 minutrarna stod jag på crosstrainern, sedan gick jag över till 10 min mage för att sedan fortsätta med 10 min ben osv osv. Testa det om ni känner er riktigt omotiverade men ändå tvingar er till träning, för mig funkar det när jag kan räkna ner tiden!

DSC_0056

Kavaj: Zara / Blus: Warehouse / Jeans: H&M / Stövletter: GANT

1 reaktion på “Marinblått”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.