dagens

Jag kom nyss hem ifrån en spontan inredningstur tillsammans med Amanda! Oj vad irriterad jag blev när jag för en gångs skull kom ihåg att släpa med mig badrumshyllan som vi länge tänkt att vi skulle reklamera på Ikea och inser att jag har FEL kvitto med mig (när jag väl kommer fram i kön för återköp!!). Fy för!! Det får helt enkelt bli en tur dit även nästa vecka, som tur väl är delar jag intresset om att åka på inredningsturer med Amanda så vi har mer eller mindre bestämt oss för att ha detta som en liten tradition…

Jag kom i vart fall hem med två nya orkidéer och det är ju alltid något!

DSC_0047 DSC_0051Jacka, scarf och bälte: Burberry / Skjorta: Köpt i Mexico / Jeans: H&M / Sneakers: Reebok / Väska: Michael Kors

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.