en bättre lunchdejt

Vi kom fram till många bra grejer på vår snabblunch, bland annat att vi ska ge loppis en sista chans redan på söndag vilket innebär att det plötsligt blev väldigt stressig eftersom jag redan har bokat upp min helg till bristningsgränsen. Nåväl, jag får ägna fredagskvällen åt att plocka fram allt som ska säljas för det är ju en hel del som behöver rensas ut nu när CJ lastat in sina saker också!! Imorgon vankas det modevisning med Bloggligan följt av 30års fest hos Camilla och utöver det vill jag ju gärna hinna med att umgås med min pojkvän lite för denna veckan har vi bokstavligt talat sprungit om varandra…

DSC_0041

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.