fredagsmys

Hoppas att ni fick en fin start på helgen, min blev alldeles perfekt skulle jag vilja säga! Efter spinningen med Linda mötte jag upp CJ i matbutiken och jag tror bestämt att vi gick omkring en timme innan vi plötsligt kom på vad vi ville ha till middag, otippat nog blev det hembakad pizza och den överträffade (utan att överdriva) alla pizzor jag tidigare har ätit! Salami, ruccola, oliver, marinerade kronärtskockor och pestosås blev toppingen!

Nu är det dags för mig att hoppa i modevisnings-stassen för bloggligan väntar på mig! Vi hörs om en stund!

DSC_0040

2 reaktioner på “fredagsmys”

  • camilla skriver:

    Kan du inte visa av du använder för skönhetsprodukter och smink? Tycker du alltid ser så fräsch ut! Och vad gör du för att ha så fint och välvårdat hår? 🙂

    • Thessan skriver:

      Absolut, jag har gjort det i ett tidigare inlägg men kan se om jag kan publicera det igen annars knåpar jag ihop ett nytt inom kort! 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.