Bloggevent

I går hade Lindfors fashion Agency som sagt bjudit in oss till ett bloggevent där Susanne som driver agenturen presenterade klädesmärkena Denim Hunter och Moxy-Copenhagen, två märken som hon jobbar med att sälja in på den svenska marknaden. Vi fick även träffa Fanny Ek som är en ung talangfull smyckesdesigner, hon har fått flertalet anmärkningsvärda utnämnelser  och kommer nu i samarbete med Susanne sälja in sina kollektioner till flertalet butiker här i Sverige. Så himla inspirerande att träffa två drivna kvinnor som dessa, än roligare var det när det visade sig att Susanne precis som jag är uppvuxen i lilla Mjällby. Hur höga är oddsen liksom?

Eventet började med att Susanne presenterade de olika kollektionerna och berättade lite om designen samt kvalitén på kläderna, vad man i hennes roll tänker på och vill förmedla till konsumenten. Efter det fick vi själva presentera oss och berätta lite om våra bloggar följt av att vi skulle plocka ihop en outfit som vi sedan skulle presentera inför varandra. Väldigt roligt uppdrag som vi alla tog på största allvar, det var dessutom så himla intressant att se vad de övriga bloggerskorna valt ut och som alltid stod jag och Louise och drog i samma plagg.

Jag ser väldigt mycket fram emot att ge er en recension av jeansen som jag valde ut och inom kort kommer att få hemskickat på posten. Anledningen till att jag redigerat det här inlägget är för att det visade sig att personerna som bjöd in till bloggeventet enbart var ute efter att få gratis publicitet, de höll inte sitt avtal vilket jag tycker är extremt alarmerande.

DSC_0057 DSC_0060 DSC_0061 DSC_0064 DSC_0068 DSC_0075DSC_0092 DSC04332-1024x683 DSC_0104DSC_0111 1888853_10152332226416837_6706115782668913431_oDSC_0117 DSC_0120 DSC_0132

Vi fick dessutom en presentation och bakgrundsinformation kring Fanny Ek’s smyckeskollektion Ioaku, väldigt fyndigt namn måste jag säga som på svenska blir ”jag ekar dig” (namnet kommer ifrån hennes efternamn och blir således en metafor på ”jag stylar dig”, eller hur man nu ska förklara det). Vi fick dessutom äran att välja ut en varsin amulett som förhoppningsvis kommer på posten inom kort, jag valde roséguld med vit sten (ni finner halsbandet här, klick) som jag tror kommer passa alldeles utmärkt till mina kontorsoutfits.

Stort tack till dessa drivna affärskvinnor som sannerligen imponerade på mig!

6 reaktioner på “Bloggevent”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *