Sneak Peek -> Make a change with Weight Trainer (WT)

Jag är så trött på att hela tiden slå i mitt finger, jag är så trött på att inte kunna träna fullt ut, jag är så trött på att inte kunna gå på manikyr och jag är så trött på att behöva duscha med en platspåse på handen. På onsdag ska jag äntligen till läkaren igen för jag tror baskemej att mitt finger håller på att läka fel.

Nåväl, trots min skada har jag tackat ja till att ingå i en testgrupp för ett personligt anpassat träningsprogram där jag under en månads tid kommer att träna tillsammans med en personlig tränare. En tränare som kommer att lägga allt fokus på att motivera mig till att uppnå resultatet som jag vill nå. Två dagar per vecka kommer jag klockan halv åtta på morgonen möta upp min PT och ge järnet, jag kommer utöver detta gå på ett antal coach-träffar med fokus på resultat och framgång, få en personlig kostplan och även genomgå en hälsoanalys.

Weight Trainer fokuserar på fyra delar – Tänk, Njut, Ät, Träna och det är just dessa fyra delar som utgör ramen för strategin jag och min PT kommer att lägga upp. Detta kommer ni alltså via bloggen att få ta del utav från och med nästa vecka, jag ville bara ge er en liten sneak peek på vad som komma skall.

Skärmavbild 2014-09-22 kl. 21.08.36

1 reaktion på “Sneak Peek -> Make a change with Weight Trainer (WT)”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.