with Bestie

Att springa omkring iförd solglasögon så här på höstkanten är ju inte fy skam, låt solen stanna ett tag till!

Idag tog jag mig äntligen tid till att möta upp min fina Lindie efter jobbet, vi passade på att spana in lite plagg i GANT-butiken som lägligt nog har arrangerat en VIP-rea lagom tills löningen på torsdag. Jag fick förresten världens bästa tips ifrån tjejen som jobbade i butiken, hon nämnde att hon alltid brukar lämna in sina skjortor till en skräddare för att få den där finjusteringen just efter hennes egen kropp. Det har jag aldrig ens tänkt på och jag som oftast har problem med att de minsta storlekarna är lite för stora i både rygg och armar ska helt garanterat anamma den metoden, framförallt nu när jag har bestämt mig för att satsa på att bygga upp en mer klassisk klädstil som hellre får kosta en slant extra än att jag ska tröttna på plagget efter några veckor!

DSC_0021

2 reaktioner på “with Bestie”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.