Forum -> bästa gymmet

Det blev ett kort träningspass idag, det känns verkligen lägligt med Weight Trainer – programmet som kickar igång nästa vecka  för just nu är min motivation lika med noll! Hur som helst, när jag kom hem hade min fina pojkvän tillagat en alldeles förträfflig middag, hällt upp ett glas rött och som om inte detta vore nog fick jag dessutom en överraskningspresent eftersom vi imorgon firar (officiellt) ”fem månader” tillsammans!! HUR romantiskt är inte det då?

Förresten, ni har väl inte missat att man kan provträna en hel månad på Forum för endast 99kr? Forum är enligt mig helt klart det bästa gymmet och det som gör det sådär extra bra är att:

  • det ligger väldigt centralt mitt inne i City,
  • utbudet på antalet pass är rikligt (det finns något för alla) och ->
  • man behöver inte boka in sig i förväg utan det är bara till att dyka upp när man har möjlighet,
  • personalen är urgulliga och väldigt hjälpsamma, jag har dessutom lärt känna väldigt många av de som jobbar där vilket gör det än trevligare att gå dit.
IMG_3050

3 reaktioner på “Forum -> bästa gymmet”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.