på min önskelista

Nu är det ju nämligen som så att jag börjar närma mig mina 32 och det är sannerligen med ve och fasa som jag insett att åren bokstavligt talat rusat iväg, ibland kommer jag till och med på mig själv att jag då jag får frågan om hur gammal jag är råkar svara att jag är yngre än vad jag faktiskt är. Jag vill inte bli gammal!

Nåväl, för att dämpa denna ångest passar det väl alldeles utmärkt att skämma bort sig själv med både en och två lyxigheter. På min önskelista för i år finns det en hel del, mest av allt skulle jag nog säga att jag önskar mig en ny klocka och efter att ha spanat in marknaden på nätet har jag blivit lite smått förälskad i Calvin Kleins design i roséfärg. Klockor är något som jag köper väldigt sällan och det är heller inget som ligger i mitt intresse så för enkelhetens skull brukar jag införskaffa mig en variant som är väldigt enkel och stilren och som man kan matcha till det mesta.

Utöver favoriten önskar jag mig dessutom en ny handväska, en morgonrock ifrån Vera Velour, ytterligare en Odd Molly kofta fast i beige färg, marinblå Lexington badlakan och handdukar (dock har jag sett en finare variant än den på bilden) och en hel del Mateus-porslin i färgen beige.

collage

4 reaktioner på “på min önskelista”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.