lunch break

En grymt effektiv dag på jobbet, vissa dagar är man helt enkelt som en duracellkanin! Äntligen har jag återfått motivationen till att ta tag i sådana där segsaker som legat i all evighet (känns det som), det var nämligen en väldigt intensiv vinter och vår på kontoret för min del och plötsligt kom sommaren och fokuset hamnade på resmål och semester men nu baskemej börjar jag hitta tillbaks till min glöd och surdegarna halkar sannerligen runt på hal is.

Imorgon ska jag äntligen till hårfrisören, jag har dragit mig för det en längre tid just för att jag har haft planer på att byta frisör. Anledningen till att jag byter är absolut inte för att jag är missnöjd med frisörens insats på något vis utan snarare för att jag tycker att de håller för höga priser, hur kan det kosta 560kr att klippa en frisyr som endast ska ”toppas” och tar ca 20min (effektiv tid)? Nu hade jag således turen att springa in i en frisör på festen i lördags och har bokat en klipptid under lunchrasten…

DSC_0002 DSC_0015 DSC_0020

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *