veckans blogg

Åh va glad jag blev när jag precis kollade mejlen och insåg att jag blivit nominerad till veckans blogg på Besökstoppen (jag signade upp mig på sidan först igårkväll så det är ju extra roligt med en sådan kanonstart), jag är en av fem som man kan lägga sin röst på och tro mig jag hade blivit överlycklig om ni ville lägga en röst på min blogg. Bloggen som sedan vinner kommer att visas en hel vecka på bästa position längst upp i högerkolumnen på Besökstoppens hemsida vilket sannerligen är en chans till att generera ökad trafik till sin blogg.

För att komma till röstningssidan klickar ni bara på länken (klick) och när man sedan scrollar ner så finner ni denna rutan till höger och kan således lägga en röst. De har alltså döpt min blogg till ”driven Karriärist”:

Skärmavbild 2014-09-25 kl. 21.40.39

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *